Rogala написав:KaiserAdler
Дякую! рівень знань чудовий, логика теж на рівні.![]()
1 Що першим чином виходить з ладу в походах на на війні? замислитесь-а ладно, ясна річ що обувка, тож і випускав Хмельницький низку універсалів забороняючий грабунок саме чобіт та панчох. То ж ваші европейські чоботи першими б вийшли з ладу.
Тобто, Хмельницький що, спеціально заборонив забирати у вбитих ворогів чоботи,через те, що вони ніби ламалися швидко? Ні, я не знав цього. Переконали!
І це що, виходить що драгуни, що поперебігали до Хмельницького мали згідно цього закона поскидати європейські чоботи?
Я міряю по 30-і річній війні де всі підбирають все і вдягають краще що знайдуть.
2 До чого тут вербований драгун прибічної хоругви І Виговського, ???До драгуна кінця 1640-х років,??? нічого що між ними десять років різниця ????це вже інші формування, на іншіх засадах, з іншім складом речей.....
Засади інші, загальні риси тіж самі - німецький одяг. Та і зовнішнім виглядом особливо не відрізнялися. Тільки ці галстуки в моду повходили.
3 В драгун часів початку козацької революції кінця 1640-х , років взагалі могло не бути чобіт, а лише черевики . моливо з шкіряними панчохами.,
Я узагальнив всю європейську обув яка у нас могла бути не розділяючи її різновиди.