Misьko написав:Чого це в законослухняного громадянина мають труситися руки???
Що набоїв не вистачить, на бандитів, міліцію й депутатів... що зрештою майже те й саме.
Модератори: Global Moderators, News
Chill написав:Місько, насправді це проблема, бо придбати - це ще не все. Треба навчитися користувати і бути готовим стріляти в людину. Хтось може це робити, хтось ні. Але багато думає, що достатньо продемонструвати цяцьку, як всі злочинці потікають. Це хибна думка.
Gildor написав:на карабіни (що в продажу ) в ствол додатковий штіфт вклепують - тіпа щоб ідентифікувати кулю потім - цивільний ствол чи ні.
принаймні так заявляють
Misьko написав:
Сьогодні був в мисливському магазині (патрони кінчились). Там мені на повному серйозі розповіли історію, що бойовими патронами стріляти з Мосінки, Токарєва і СКС ніззя, а можна тіко мисливськими, бо шось тим стволам пороблено з допомогою аргону.. ну я як би знаю, шо то таке отой страшний аргон, і навіть більш-менш орієнтуюсь, де він використовуєтьсяЯ брав оті залізяки в руки, але нічого такого не помітив.. прицільна планка заклепана на 300 + 2 клейма додалось.. Хтось шось в курсі про таке???
патрон він 308 коштує в нас 21 грн за штуку..![]()
Gildor написав:а з другого боку - ловити таких ссикунів - невдячна, важка і щоденна праця, а взяли за карк одного стрільця (та ще й незаконну зброю виявили при тому) - увєсіста галочка в звітність
Повернутись до Вогнепальна зброя та піхотне озброєння
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей