Adam написав:Як на мене, то краще б зробили рухому башту (хай і відкриту).
Згодний, наприклад як на "Спартані"
Модератори: Global Moderators, News
Adam написав:Як на мене, то краще б зробили рухому башту (хай і відкриту).
Wings of Phoenix @wings_phoenix 14 часов назад
55 машин приехало. В Одессе уже. 20 штук под медэвак идут, а 35 - управление батальонами
Итак, 55 бронемашин добрались до Украины и сейчас уже находятся на территории одной из воинских частей - начинается доработка под специализированные задачи.
20 машин будут переобордуованы под медэвак первой линии, а 35 - под командно-штабные, с разной специализацией.
Бирюков
Ганс написав:а от якщо Saxon рядом з кунгом на базі ГАЗ 66 поставить, сильно будуть відрізнятись по габаритах?
У Харкові військові правоохоронці отримали новий БТР «Saхon»
Для озброєння Харківського зонального відділу Військової служби правопорядку (ВСП) у Збройних Силах України передано новий бронетранспортер типу «Saхon», вироблений у Великій Британії. Це лише перша броньована машина з партії бойових машин, що найближчим часом отримають харківські військові правоохоронці.
— Незабаром ми отримуємо інші бронетранспортери типу «Saхon», а також кілька американських військових «Humvee». Броньовані «іномарки» ми активно залучатимемо до супроводження військових колон, перевезення особового складу, а також направлятимемо до зони АТО, де постійно перебувають у відряджені мої підлеглі, — зауважив начальник Харківського зонального відділу ВСП полковник Олександр Леонченко.
За словами відповідального за експлуатацію першого БТР «Saхon» у Харкові старшини військової служби за контрактом Олександра Рассамахіна, бронемашина дуже зручна і легка у керуванні, більшість комплектуючих використовується у позашляховиках чи вантажівках різних типів, тому проблем із експлуатацією не буде.
За новою військовою традицією давати «ім’я» усім бойовим машинам, першу з партії бронетехніки «Saхon» харківські військові правоохоронці неформально назвали на честь королеви Сполученого Королівства Великої Британії та Північної Ірландії — «Єлизавета».
«Заморские кони»: Как служат британские БТРы «Саксон» в зоне АТО. ФОТО
25.03.2016 - 13:30
Не раз критикованные британские бронемашины «Саксон» вполне справляются с боевыми задачами в зоне АТО.
Об этом сообщает журналист Андрей Цаплиенко.
«У раненых, которых вывозят из "Промзоны" на старых добрых "Саксонах", не возникает вопрос, нужны ли в украинской армии списанные британские БТРы. Конечно, нужны. В качестве медицинско-эвакуационных машин. Внутри достаточно места для того, чтобы медик, стоя почти в полный рост, оказывал раненому помощь. По проходимости "Саксон" - это, можно сказать, британский "ГАЗ-66". Только мощнее. И не ломается так часто. А его броня, - и это мы видели своими глазами, - вполне уверенно держит 7,62 миллиметра. Поэтому военврачи на "Саксоне" спокойно и быстро вывозят раненых под прицельным огнем. Что бы ни говорили, а нелетальная помощь на "передке" очень нужна. Проверено», - пишет он на своей странице в ФБ.
Повернутись до Бронетанкова техніка
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість