rinoceronte написав:Те, що мені сказав Аппс або хтось ще, Вашого тлумачення не потребує аж ніяк.
Грецькі імена, які існували 3000 років тому, сьогодні звучать так само. Навчіться пропонувати незнайомим людям так, щоб Ваше посилання хотілося б прочитати.
Те, що у Вас є гордість, я зрозумів, перепрошую що зачепив. Власне, я хотів звернути Вашу увагу на те, що каже про порівняння слів різних мов наука. Читати чи ні -- Ваше право, я в цьому не сильно зацікавлений, якщо чесно, так що особливо пнутися зі шкіри для того, щоб Вам "захотілося" поцікавились речами, якими Ви мали поцікавитись ще до початку Вашої праці, просто щоб не наламати дрів -- не буду.
Щодо грецької мови, не зовсім так само, вимова грецької мови змінилася, поцікавтеся різницею між еразмовою та рейхліновою вимовами, причому перша -- це лише конструкція, наприклад, ніхто, наскільки я розумію, до пуття не знає, чим відрізнялись колись 3 різних типи наголосу. І це при тому, що якраз грецька мова змінилась не так сильно порівняно з іншими. Наприклад, англійська мова 10-го ст. для теперішніх англійців -- по суті іноземна (це один з прикладів мови, яка швидко змінюється).