а я попереджав прикодонник не спить

листівка з числа наявних у затриманного:

Модератори: Global Moderators, Реконструкція
congo написав:Луганщина а я попереджав прикодонник не спить
KaiserAdler написав:congo написав:Луганщина а я попереджав прикодонник не спить
Цікаво, хто з форумчан повірив цій новині, а хто ні.
Я не повірив.
Sergey Balbeko @balbeko · 2 ч
Новый начальник Луганского УМВД генерал Науменко, взял автомат, один пришел в захваченную сепаратистами ОГА и сказал им, цитирую, «у*бывать»
congo написав:ЛуганськSergey Balbeko @balbeko · 2 ч
Новый начальник Луганского УМВД генерал Науменко, взял автомат, один пришел в захваченную сепаратистами ОГА и сказал им, цитирую, «у*бывать»
congo написав:пропагандиські матеріали прикордонної служби.
що у Вас Визвало недовіру? факт затримання? тату?? Ніж?
korner45 написав:congo написав:ЛуганськSergey Balbeko @balbeko · 2 ч
а по мне: "Свежо питание..."
KaiserAdler написав:congo написав:пропагандиські матеріали прикордонної служби.
що у Вас Визвало недовіру? факт затримання? тату?? Ніж?
Занадто вже гротескний персонаж.
Не думаю, що вони такі ідіоти, що будуть надсилати диверсантів з такими компромітуючими тату і т.п. - враховуючи те, як особливо в подібних структурах ставляться до таких речей...
Я це роздивляюсь те як заказну новину для заспокоєння широких кіл і для пропаганди.
В Криму теж були новини: мовляв піймали фсб-шника....гру-шника...російського старшого лейтинанта з азійським прізвищем...а потім показували типу їх посвідки які всі на повірку є лівими. А потім все те заглохло...Так що...
Ні ну я все розумію, що перемагати треба хоча б на папері......
congo написав:korner45 написав:congo написав:ЛуганськSergey Balbeko @balbeko · 2 ч
а як на мене - саме те.
особливо після того я пресслужба УВД нили нас київ, зливає.... про нас забули, тільки 1 замміністра позвонив спитав чи нада підтримка....
по відео
дестабілізований крим=стабільний донбас
а хто це робить провокатори, чи спеціально навчені люди, неважливо.
korner45 написав:congo написав:korner45 написав:congo написав:ЛуганськSergey Balbeko @balbeko · 2 ч
а як на мене - саме те.
особливо після того я пресслужба УВД нили нас київ, зливає.... про нас забули, тільки 1 замміністра позвонив спитав чи нада підтримка....
по відео
дестабілізований крим=стабільний донбас
а хто це робить провокатори, чи спеціально навчені люди, неважливо.
Я в том смысле: уж больно на выдумку смахивает...А-ля храбрый Джек против Джо-Отбитые Яйца
Дмитрий Стешин @kp_steshin 49 мин.
На пост к трассе на Харьков выдвинулись три БМД. Два ополченца лежат за бетонным блоком на третьей линии обороны. Вооружены никак.
По САТ+ выступил т. Хмелевой с призывом всем поднатужиться в связи с очередной фазой АТО на завтра. Обещал арт- и авиа-подготовку перед зачисткой нац.гвардией, сосредоточенной в Изюме. Посоветовал в случае начала военных действий не выходить из помещений и одновременно не находится в них же жителям домов, расположенных неподалёку от возможных мест боевых действий. О том, куда деваться выше указанным жителям, скромно умолчал... Зато по проверенной им информации, с нами всё прогрессивное человечство Славянска и его окрестностей...
korner45 написав:Я в том смысле: уж больно на выдумку смахивает...А-ля храбрый Джек против Джо-Отбитые Яйца
имею в виду генерала с автоматом.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей