А Ви знаєте, пане Лихо, ми, виявляється сиділи з вами верхи на конях "стремено-в-стремено", взимку, в кам"янецькій брамі під час зйомок якогось чергового відкриття з часів хмельниччини, де Вас, здається запрошували консультантом...

Модератор: Global Moderators
кирпа написав:Я три ночі (вдень нема часу) уважно вивчав роботу, яку ви провели і знімаю шапку. Якби я зробив це раніше в мене взагалі питання були б зовсім другого характера, стосуючись тільки матеріала, який Ви накопали по цікавлячій нас всіх тут темі.
кирпа написав:Квіти збирав я, навішано на мені тоді було і меч, і лук, що правда приторочений до сідла разом з торбами, зато за плечами був сагайдак зі стрілами. Тож той елемент не є щось надзвичайне і його робить кожен хто не лінивий, після двох-трьох місяців тренувань.
А Ви знаєте, пане Лихо, ми, виявляється сиділи з вами верхи на конях "стремено-в-стремено", взимку, в кам"янецькій брамі під час зйомок якогось чергового відкриття з часів хмельниччини, де Вас, здається запрошували консультантом... От що значить заспокоїтись, та уважно все роздивитись - починаєш людей пригадувать
та і тема прикольна!Lyho написав:Дивне якесь спілкування в цьому розділі.
hugo написав:всі "битви кінноти" закінчувались, як правило, не розпочавшись, або при перших дотиках.
hugo написав:як можуть, наприклад, пересікатись польські гусари в 17ст. з татарською кіннотою?
AppS написав:hugo
про всяк випадок перепитаю - а що Ви маєте на увазі під "тактичні ролі"
і на битву то не похоже
Повернутись до Козаччина (XVI-XVII ст.)
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей