А яким боком ці перемишлянці до історії Наддніпрянської України? Їм що, замало власних героїв? Або вони їх героями не вважають? Або вони про них нічого не знають?Вони себе вважають вояками відродженого полку ЧЗ.

Модератори: Global Moderators, Реконструкція
А яким боком ці перемишлянці до історії Наддніпрянської України? Їм що, замало власних героїв? Або вони їх героями не вважають? Або вони про них нічого не знають?Вони себе вважають вояками відродженого полку ЧЗ.
Adam написав:. Але, якщо б я, не дай Боже! заявив, що відродив Легіон УСС, то ведить мене хлопці до божевільні!
Adam написав:Тому мені і весело від того, що нащадки (якщо вони звісно місцеві) якось зовсім забули (або не знають взагалі?) про українців, які 1918 року виборювали Пшемисль у поляків,..
один написав:Adam написав:. Але, якщо б я, не дай Боже! заявив, що відродив Легіон УСС, то ведить мене хлопці до божевільні!
9\10 обивателів, побачивши реконструкторів- дорослих дядьків, що наряжаються у однострої неіснуючих і часто невідомих їм армій, які тратять на це купу грошей і часу,- покрутять пальцем біля скроні. То, може, не будемо про божевільню?![]()
один написав:Adam написав:Тому мені і весело від того, що нащадки (якщо вони звісно місцеві) якось зовсім забули (або не знають взагалі?) про українців, які 1918 року виборювали Пшемисль у поляків,..
А звідки такий далекосяжний висновок?
один написав:Не знаю, як там у вас, реконструкторів, заведено, але якщо "де живеш - того і відтворюй",то як же бути з тим, що хлопці в Гамеріці реконструюють УПА?Чи їм теж можна тільки аборигенів та армію США або Англії?
Adam написав:А є і рафіновані клоуни — вони ВІДРОДЖУЮТЬ полк, чапляють собі відзнаки не нижче старшинських, жінок (!!!) одягають, дітей до строю ставлять!..
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей