Модератор: Global Moderators
KaiserAdler написав:Цікаво, а видавництво не бажає зайнятися репринтами української військової літератури?...Це набагато простіше, і думаю, вигоди з того більше. Перевидати всі "Літописи Червоної Калини", "Табори", "За державності"...
Adam написав:український читач буде роками чекати, поки книга не з'явиться в інтернеті.
борменталь написав:Хіба що зробити щось компромісно-попсове, щось в стилі Оспрєй (?).щось таке, що могло б мати також цінність як просто ,,красива книжка,, ..яку можна подарувати і т.д. Але де брати своїх Мак-Брайдів? Одна справа -знайти художника, який намалюе там якийсь чобіт , інша справа такі як Мак-Брайд.
atez написав:НМСД, збуту не буде...
Adam написав:Навіщо, якщо нема читача?
Adam написав:Ні, все одно — ми зробили вже більше десятка "Мак-Брайдів" — по всій Україні не більше 200 читачів. Навіть не можна повернути витрачені гроші, про прибуток взагалі мова не іде.
Adam написав:Зачем мне "думать", если я знаю? И про поддержку государством или грантами Вы когда-нибудь слышали? Вот "Темпора", например, издает на гранты, поэтому над распространением не парится — книги гниют на складах (уже даже не на одном складе!).
Adam написав:KaiserAdler
Зачем мне "думать", если я знаю? И про поддержку государством или грантами Вы когда-нибудь слышали? Вот "Темпора", например, издает на гранты, поэтому над распространением не парится — книги гниют на складах (уже даже не на одном складе!).
кювернат Ювяшжт написав:Про померлого або добре, або ніякНу може не в смітник, але відверті халтури там були. Так само в інших художників серії.
Книжки з серій "Militaria Ucrainica" i "Плац д'Арм" і є книжками з картинками, які можна подарувати. Проблема в читачах, що звикли качати халявні оспрейки і піратські "нові солдати" з мережі замість купувати книжки. А козаччина була і є дуже популярною темою, однак зводити всю військову історію України до козаків не варто.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей