Или это сообщение не в ту тему написал?
Модератори: Historical, Global Moderators
RAO написав:"Не так страшен черт, как его малютка"![]()
Вот новые правила: http://zakon1.rada.gov.ua/laws/show/z1851-12
Але ці норми ще потребують розяснень
Ярослав Мезенцев написав:А вот, что требует разъяснения:
"не більше п’яти публікацій в електронних наукових фахових виданнях"
кювернат Ювяшжт написав:А ось "покращені" вимоги до здобуття журналом "ваківського" грифу (наказ МОНмолодьспорту від 17.10.2012 № 1111). Щоб стати "ваківським", журналу треба мати в складі редколегії цілих 6 докторів наук за спеціальністю, 3 з яких є штатними співробітниками засновника журналу.
Михайло написав:Ярослав Мезенцев написав:А вот, что требует разъяснения:
"не більше п’яти публікацій в електронних наукових фахових виданнях"
Наскільки я розумію, нуль -- він теж "не більше п'яти". Тобто йдеться про те, щоб не було забагато публікацій у виданнях, які є лише в інтернеті і немає в паперовій версії. Це наскільки я зрозумів.
Щодо обов'язкових іноземних публікацій -- істориків дійсно шкода, наскільки я розумію. Нам, фізикам, простіше -- якраз з нашої точки зору ця вимога виглядає логічно -- щоб не друкували всіх статей у віснику якогось там інституту, а хоч одна стаття була нормальна. Але щодо гуманітаріїв, так, це несправедливо.
Ярослав Мезенцев написав:Правда, только большой ВУЗ
кювернат Ювяшжт написав:Ярослав Мезенцев написав:Правда, только большой ВУЗ
Вот-вот.
А в чем у Вас проблема с публикациями в Украине? Как видно со ссылки RAO, перечень ВАКовских журналов не отменили.
"Не так страшно" может говорить только тот, кто не проходил эту пургу на своей шкуре до "всех высот ее глубин"
sinitsa написав:Коротше, куди ВАК не поцілуй – всюди дупа.
кювернат Ювяшжт написав:А чи є "ваківськими" публікації у збірниках статей? І яким вимогам такий збірник повинен відповідати?
Повернутись до Загальні історичні питання
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість