Модератори: Global Moderators, Реконструкція
Adam написав:Просто Артем звапитував про "підрозділи", а не "я тєбя слєпіла із того, что било". І з "голнадцем" справа така: одного шолома мало, треба докази того, що це не поодиноке явище. Оскільки "практіика" ("тут ідется про практику ношення емблеми по середині шолому - про що і ведется мова") це не один єдиний шолом, а явище. Може це якийсь післявоєнний дурень взяз декаль та начепив її на шолом зпереду? Або рух опору навмисно, як відзнаку НЕприналежності до вермахту? Хоча би три персонажи в однакових шоломах, як фінські СС, і питання знаято!
.
ВЖЕ не підходить тим, що запитання було про підрозділи вермахту.Ось тобі історичне фото де 3 фіни під ряд - чим це не підходить?
Я бачу велику різниці між "поширено" та "іноді".Відповідь на питання - чи була поширена практика малювання емблеми на лобі? - так.
Якщо взяти ірландську армію міжвоєнного періоду, то це просто було обов'язковим! Але у випадку, що ми обговорюємо за фотографією?!!...Відповідь на питання чи був це поодиночний випадок - Ні не був.
А на інших фото УНРА?Доречі фото з УНРА - в побільшеному варіанті там двоє солдатів і в обох лобові емблеми на шоломах.
На то воно і дефект, щоб бути поодиноким випадком.Можемо звичайно піти і окружною дорогою - покажи мені зразки фото де на шоломах є такі правільної форми дефекти
ВЖЕ не підходить тим, що запитання було про підрозділи вермахту.
Відповідь на питання - чи була поширена практика малювання емблеми на лобі? - так. Я бачу велику різниці між "поширено" та "іноді".
Відповідь на питання чи був це поодиночний випадок - Ні не був. Якщо взяти ірландську армію міжвоєнного періоду, то це просто було обов'язковим! Але у випадку, що ми обговорюємо за фотографією?!!...
А на інших фото УНРА?
А я відповів: на те воно й винятковий випадок, щоб бути поодиноким, а не "практикою"!Я ще раніше писав що хотів би побачити фото шоломів на яких є такі правільні бліки.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей