van Dott написав:Господа давайте перестанем нападать и рвать на куски Соломаху.Ведь он как сам пишет только в начале пути и кто знает может он действительно соберет себе нормальный комплект рыцаря конца 14 начала 15 века .
Так краще?

Модератори: Global Moderators, Реконструкція
van Dott написав:Господа давайте перестанем нападать и рвать на куски Соломаху.Ведь он как сам пишет только в начале пути и кто знает может он действительно соберет себе нормальный комплект рыцаря конца 14 начала 15 века .
Взагалі, Олеже, не ображайся, але якщо є бажання похвалитися своїми здобутками - краще викладати фоти наприклад на reconstrucrtor.org.ua - бо тут вийшло як у дитячому віршику \"Посадите на коня - посмотрите на меня !\" Smile
Олег Соломаха написав:3. котт-де-арм є. Просто мене просили не вдягати, так я мав нести львівську хоругву з левом. Це був день міста Львова.
4. Пояс, шпори, і звання треба спершу заслужити. З'їздити для початку на кінний турнір. На Корелу наприклад. Покищо я задовольнюсь статусом непосвяченого дворянина. Щось подібне сквайра в Англії чи гермека на території Польщі.
З Божою поміччю я дороблю те, що я розпочав.
З тих речей, що на фото, можно лишити лише шолом.
з попереднього разу забув додати що підшоломник стоганий є. Те чого не видно, не означає що його немає.
Ноги, наприклад - це пернший тип по Чубургу.
Пояс із кинджалом в мене є.
Я писав \"Под кольчужной бармицей должна быть стёганая подкладка.
Повернутись до Античність та середньовіччя
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей