Пропоную відкрити розділ, присвячений військово-історичній мініатюрі,
- тобто масштабним стендовим моделям військової техники та фігур.
Модератори: Global Moderators, Реконструкція, Мініатюра

Tomu she raz proponuju adminiv stvoryty okremu gilku (Kolektsinuvannia) de mozhla bylo by obgovoryty i stendovyj modelizm i wargaming i pytannja falerystyky.

!
Askold написав:- Liderom to my je, ale svojih soldatykiv tak i ne majemo. Ja vzhe dovgymy rokamy chekaju shob htos' vypustyv figurky kozakiv v 1/72 shkali ale dosyh pir nifiga. Strelets' mav vypusyty ale shos' vse zagluhlo... Mozhe ty namov svojih druziv shob takyj vypusk nalagodyly? Podumaj jak by tse dodalo dlja pidnesennia duha natsii!

Askold написав:T'hu - ja same i mav na uvazi ORION! Vony vzhe rokiv z 3-4 jak reklamujut' ti firugky sho majut' vyjty, ale KOLY SAME vony majut' vyjty to nifiga ne jasno
Askold написав:P.S. Jedyni figurky kozakiv jaki ja maju tse Kozats'ka Artylerija - 3 garmaty i 15 kozakiv. Dosy't ne zle zrobleni, ale trohy bil'shi za 1/72 (taki sobi giganty sered inshyh figur![]()
Саме мастер-модель фігур робив наш товариш з Київського

Був час що я дуже любив 30-літню війну, тож можна було би вести цілі кампанії.

А лепилки из полиэтилена не кошерно.
Askold написав:То була би просто супер як би в осени появилася в продажі коз. піхота і кавалерія.

Askold написав:Chudova novyna, ale zvidky vid tebe taka infa? (tobno, chy tse ofitsijno, chy chutky?).
Na rahunok obozu to skladna rich - meni zdajetsja sho okrim naboru "Oboz Napoleona" inshyh oboziv prosto ne isnuje. V tomu frantsuz'skomu obozi je grupa konej i viz - tak ja toj viz vzhyvaju do kozhnogo periodu.
P.S. A artylerija vzhe je

Повернутись в Військово-історична мініатюра та моделізм
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей